Van der Poel traint op de Muur van Hoei: "Maar geen Waalse Pijl"

  Mathieu van der Poel bereidt zich na het voorjaar voor op het mountainbikeseizoen en daar hoorde vandaag een tochtje langs de Muur van Hoei bij. Sommige volgers concludeerden hieruit dat Van der Poel alsnog de Waalse Pijl zou rijden, maar zijn team schudt hen meteen wakker uit die wensdroom.

  Mathieu van der Poel liet vorig jaar al weten ooit graag eens mee te knallen op de Muur van Hoei in de Waalse Pijl. Door de overvolle kalender kwam het daar vorig jaar niet van, maar toch blijft de moordklim in Hoei hem fascineren.

   

  Vandaag maakte Van der Poel op training een ommetje naar de beruchte beklimming, wat de geruchten voedde dat hij dan toch dit jaar al zou deelnemen aan de Waalse Pijl (en meer?)

   

  Maar Alpecin-Fenix laat weten dat er helemaal geen plannen zijn van die orde. Het is nog altijd de bedoeling dat Van der Poel de pauzeknop indrukt voor het wegwielrennen, wellicht tot de Ronde van Zwitserland.