Ritchie De Laet dolt met assistent-ref: "Kzen muug, jong"

  Antwerp-verdediger Ritchie De Laet liet zich niet van de wijs brengen door de assistent-scheidsrechter.

  Antwerp is sinds gisterenavond zeker van Play-off I. Het zette na een bewogen wedstrijd Moeskroen opzij met 2-3.  Een opvallend moment tijdens de wedstrijd: Ritchie De Laet werd 20 minuten voor tijd aangemaand vaart te maken. De verdediger liet zich echter niet van de wijs brengen: "Kzen muug, jong"

  Antwerp klopte gisteren degradatiekandidaat Moeskroen met 2-3. Mede dankzij de rode kaart van Le Marchand kregen de Antwerpenaren het nog knap lastig.

   

  Opvallend: met nog 20 minuten op de klok maakte Antwerp-verdediger Ritchie De Laet zich op voor een inworp. De assistent-scheidsrechter vond dat De Laet te lang zijn tijd nam en maande de 32-jarige verdediger aan om wat sneller de bal in het spel te brengen.

   

  De Antwerp-sterkhouder liet zich echter niet opjagen door de opmerking van de assistent-scheidsrechter en reageerde laconiek: "Kzen muug, jong."

  Bekijk de reactie van De Laet

  Ook tegen Waasland-Beveren reageerde De Laet al eens op de scheidsrechter

  Enkele maanden geleden liet De Laet zich al eens betrappen op een ludieke uitspraak. Tegen Waasland-Beveren werd De Laet foutief afgestopt.  De scheidsrechter zag er echter geen overtreding in waarop De Laet al even hilarisch reageerde: "Oké scheids, das goe dak da weet."

  Lees ook: