Antwerp en teammanager Frédéric Leidgens gaan "in onderling overleg" uit elkaar

  Dieumerci Mbokani en Frédéric Leidgens.

  Het rommelt bij Antwerp. The Great Old laat weten dat Frédéric Leidgens niet meer op de loonlijst staat. Aanleiding is een lijvig artikel van afgelopen weekend in Gazet van Antwerpen. "Het is onmogelijk om zijn job naar behoren te blijven uitvoeren", meldt Stamnummer 1.

  Zaterdag verscheen in Gazet van Antwerpen een uitgebreid artikel over het reilen en zeilen bij Antwerp. 

   

  Het dossier schetste hoe er bij Antwerp op bestuursniveau sprake is van tweespalt en onenigheid.

   

  De rol van sportief verantwoordelijke Luciano D'Onofrio werd tegen het licht gehouden en ook het aandeel van Frédéric Leidgens kwam aan bod.

   

  Er werd geen fraai beeld geschetst van de teammanager van Antwerp, zoals Peter Vandenbempt maandagavond ook besprak in Extra Time (zie lees ook onderaan).

   

  Antwerp grijpt dinsdagavond in: "De club heeft de voorbije dagen samen met Frédéric Leidgens vastgesteld dat het onmogelijk is geworden om zijn job naar behoren te blijven uitvoeren."

   

  "Dit als gevolg van het artikel in GVA en de commotie die daarop ontstaan is omtrent zijn persoon."

   

  "De club benadrukt nogmaals allerminst de tonaliteit en bedenkelijke tot foutieve inhoud van dit artikel te kunnen waarderen en beschouwt deze als compleet misplaatst."

   

  "Omdat werkomstandigheden optimaal horen te zijn om in teamverband prestaties te leveren, is in onderling overleg beslist uit elkaar te gaan."

   

  "De club bedankt Frédéric voor zijn inzet tijdens de voorbije 4 seizoenen en wenst hem heel veel succes toe in zijn verdere carrière."

  Omdat werkomstandigheden optimaal horen te zijn om in teamverband prestaties te leveren, is in onderling overleg beslist uit elkaar te gaan.

  Antwerp over de breuk met Frédéric Leidgens