Mogelijk einde seizoen voor Lucas Vazquez na knieblessure

  Lucas Vazquez (rechts) moest vervroegd naar de kant in de Clasico.

  Ondanks de 2-1-overwinning in de Clasico heeft coach Zinédine Zidane er toch een extra kopzorg bij. Rechtsachter Lucas Vazquez verliet nog voor de rust het veld en mist door een knieblessure mogelijks het einde van het seizoen bij de Koninklijke.

  "Na de onderzoeken die vandaag zijn uitgevoerd, hebben de medische diensten een verstuiking van de achterste kruisband van de linkerknie ontdekt", verklaarde Real Madrid in een persbericht.

   

  Een domper op de feestvreugde voor Real, want Vazquez verkeerde in goede vorm en was zaterdag nog goed voor een assist op het knappe hakdoelpunt van Benzema in de topper tegen FC Barcelona.

   

  Hoe lang de Spaanse vleugelspeler aan de kant zal staan, is nog niet duidelijk, maar de terugwedstrijd in de Champions League tegen Liverpool moet hij alvast aan zich voorbij laten gaan. Met ook nog Ramos, Carvajal en Varane onbeschikbaar zal het opnieuw puzzelen worden voor Zidane.