Oostende laat geblesseerde Kaleb Wesson na 10 dagen vertrekken

  Kaleb Wesson (rechts) verlaat Oostende alweer.

  10 volle dagen. Zolang heeft basketbalclub Oostende kunnen genieten van nieuwe aanwinst Kaleb Wesson. De boomlange Amerikaan kwam over als vervanger van Jon Teske, maar sukkelt met een knieblessure en heeft de club al weer verlaten.

  Kaleb Wesson was met zijn 2,11 meter de "grote" vervanger van Jon Teske bij Oostende. Maar de vervanger van de vervanger moet nu ook vervangen worden. Volgt u nog?

   

  Jon Teske verving de geblesseerde Thomas Welsh, maar besloot om terug te keren naar de VS om persoonlijke redenen. Wesson kwam over van de G-league om Oostende uit de nood te helpen. 

   

  Door een knieblessure heeft de Amerikaan nog niet deelgenomen aan een training bij de kustploeg. Nu keert hij net als zijn voorganger terug naar de VS om daar te herstellen. Oostende liet weten dat het op zoek gaat naar vers bloed om het team te versterken.