Canyon-SRAM legt kopvrouw Niewiadoma vast tot eind 2024

  Niewiadoma klopte in 2019 Van Vleuten in de Amstel Gold Race.

  Het Duitse Canyon-SRAM gaat nog wel een tijdje door met Katarzyna Niewiadoma (26). De Poolse verlengde haar contract tot en met 2024.

  Niewiadoma rijdt sinds 2018 voor het Duitse team. Niewiadoma won in dienst van Canyon-SRAM de voorbije jaren onder meer de Amstel Gold Race (2019) en de Trofeo Alfredo Binda (2018). Vorige week werd ze nog 2e in Dwars door Vlaanderen.

   

  "Ik heb de voorbije weken ook met andere teams gesproken, maar ik voelde al snel dat ik hier op mijn plek zit", vertelde Niewiadoma. "Ik voel me op mijn gemak en samen kunnen we nog hoog mikken." Bij Canyon-SRAM tekende ook Chloe Dygert eerder al een contract tot 2024.

  De reactie van het team: