Mirallas verpest met assist het wederoptreden van Chadli bij Basaksehir

do 8 april 2021 17:26
Nacer Chadli
Nacer Chadli.

Nacer Chadli heeft zijn eerste competitieminuten bij zijn Turkse club Basaksehir volgemaakt sinds begin januari. De Rode Duivel viel in tijdens de verplaatsing naar Gaziantep. Basaksehir verloor met 2-0. Bij de thuisploeg was ex-international Kevin Mirallas goed voor een assist.

Chadli speelde de voorbije drie maanden niet bij zijn club door een hamstringblessure. Eind vorige maand deed hij met de nationale ploeg wel mee in het WK-kwalificatieduel tegen Tsjechië (1-1).

De 31-jarige winger viel donderdag na 73 minuten in. De eindstand stond toen al op het bord na twee goals van Alexandru Maxim. Die opende na 32 minuten de score met een strafschop.

In de 52e minuut tekende hij, op assist van Mirallas, voor zijn tweede van de namiddag. Mirallas mocht na 77 minuten gaan rusten.

Basaksehir blijft met 33 punten uit 32 matchen als zestiende in het klassement net boven de degradatiezone hangen. Gaziantep staat vijfde met 50 punten uit 31 matchen.