VIDEO: Met deze knappe finish won Dancing Dimi in Premier League: "Bull's eye"

  Dimitri Van den Bergh gaat later vandaag op zoek naar een 2e overwinning tegen de Brit Durrant.

  Dimitri Van den Bergh won gisteren zijn 1e wedstrijd in de Premier League Darts. Nadat hij eerder deze week nog gelijkgespeeld had tegen 3-voudig wereldkampioen Michael van Gerwen, was het dit keer wel raak tegen de Brit Nathan Aspinall (7-5).

  Van den Bergh besliste de wedstrijd met een fenomenaal punt. Hij gooide zijn laatste dart recht in de roos: bull's eye.  Voor Van den Bergh is het de 1e overwinning in de Premier League Darts. Daarin meten de 10 beste darters van de wereld zich met elkaar. 

   

  Deze avond gaat Dancing Dimi op zoek naar zijn tweede overwinning. Hij neemt het op tegen de Brit Glen Durrant. Het belooft geen makkelijke opdracht te worden voor Van den Bergh. Durrant won vorig jaar de Premier League.

  Bekijk hier hoe Van den Bergh de wedstrijd beslist: