Het beste uit Extra Time: job in Botswana, Fellaini mee naar EK en "onnozelaars" van de VAR

  In Extra Time ging het gisteren niet alleen over de topper tussen Antwerp en Anderlecht. Patrick Goots, Gert Verheyen, Franky Van der Elst en Filip Joos haalden nog heel wat (internationale) topics aan. Ontdek ze hier.

  Franky Van der Elst: "Zou Fellaini overtuigen om naar EK te gaan"

  Zien we Gert Verheyen binnenkort aan het werk in Botswana?

  Sinds zijn vertrek bij KV Oostende probeerde Gert Verheyen het niet nog een keer als trainer. Een opdringerige makelaar wil daar verandering in brengen. "Een Egyptische makelaar belde me om de zoveel weken dat hij een fantastische ploeg voor me had gevonden in Botswana. Ik zou er tot 3.000 dollar in de maand verdienen."

   

  "Het is een prachtig land, maar ik ga het niet doen."

  Patrick Goots: "Onuachu zal betere spits worden dan Mbokani"

  Racing Genk-spits Paul Onuachu zit dit seizoen al aan 26 doelpunten in de competitie. De Nigeriaan is dus goed op weg om topschutter te worden. 

   

  Patrick Goots, zelf ook aanvaller geweest, verwacht veel van de diepe spits. "Ik denk dat hij een betere versie van Dieumerci Mbokani kan worden op termijn. Van de drie kandidaten voor de Gouden Schoen is hij de enige die op niveau is blijven spelen. Refaelov en Holzhauser zijn teruggezakt." 

  Verheyen: "Muggenzifterij van de VAR"

  KV Oostende had tegen Waasland-Beveren pech dat een doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel omdat D’Haese doelman Jackers hinderde. De scheidsrechter keurde het doelpunt goed, maar werd tot de orde geroepen door de VAR.

   

  Gert Verheyen is het niet eens met die beslissing. "Het is een terecht doelpunt. Ook op Moeskroen werd een doelpunt afgekeurd voor "muggenzifterij". Ik wacht op de eerste doelman die naar de beelden gaat kijken en zegt: "Onnozelaars, dit is gewoon een goal. Maar dat doen die mannen uiteraard niet."

  Filip Joos: "Blijft Jezus leven?"

  Invaller Mehdi Carcela speelde een goede wedstrijd tegen AA Gent. Dat was ook Filip Joos opgevallen, die het als zijn Moment van de Week had gekozen. "De verrijzenis van Carcela op Pasen", noemde hij het.

   

  Alleen vergat de voetbalcommentator wat we precies vieren op Pasen. "Blijft Jezus leven?", vraag hij zich af. "Neen, zeker? Wel, dan denk ik dat Carcela ook niet zal blijven leven."

   

  Franky Van der Elst: "Filip, blijf bij het voetbal."

  Kijk hier naar de volledige aflevering van Extra Time:

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.