PSG-middenvelder Verratti test weer positief en mist match tegen Bayern

  Marco Verratti heeft opnieuw positief getest op het coronavirus en gaat in quarantaine. Dat betekent dat hij sowieso de match tegen Bayern München mist in de kwartfinales van de Champions League. Hij was wel sowieso twijfelachtig door een dijblessure.

  In de 1/8e finales van de Champions League tegen Barcelona was Marco Verratti nog een van de uitblinkers. Vooral in de heenmatch. Woensdag zal trainer Mauricio Pochetinno geen beroep kunnen doen op zijn middenvelder voor de volgende horde tegen Bayern. 

   

  Verratti heeft positief getest op het coronavirus. Opvallend: eerder dit jaar testte hij al eens positief eind januari. Hij gaat meteen in isolatie, laat zijn club weten. 

   

  Verratti was door een dijblessure sowieso onzeker voor het duel met Bayern München.