Ga naar de inhoud

Instagram-ruzie met acteur Michael Rapaport kost NBA-ster Kevin Durant 50.000 dollar

 vr 2 april 2021 23:41
Kevin Durant.

Brooklyn-vedette Kevin Durant heeft van de NBA een boete van 50.000 dollar gekregen voor beledigingen met een homofoob karakter aan het adres van acteur Michael Rapaport. Dat heeft de NBA gemeld.

Durant liet zich in een privéconversatie op Instagram met Rapaport van zijn slechtste kant zien, waarna de acteur de tekstfragmenten openbaar maakte. De topbasketballer schuwde daarbij de homofobe uitspraken niet. 

 

Durant en Rapaport liggen sinds eind vorig jaar met elkaar overhoop, nadat Rapaport de draak stak met een interview waarin Durant enkel met ja of nee op vragen antwoordde.     

 

De NBA legt Durant nu een boete van 50.000 dollar op. "Ik heb er spijt van dat mensen mijn taalgebruik hebben kunnen zien", bood de speler van Brooklyn intussen al zijn excuses aan. 

 

"Dat is echt niet hetgene wat ik wil dat de mensen van me zien of horen. Ik hoop de knop om te draaien en snel terug te keren naar het parket."     Durant ligt sinds medio februari in de lappenmand met een hamstringblessure.

De bewuste conversatie tussen Durant en Rapaport:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: