IN BEELD: Kajakker vliegt met rotvaart van besneeuwde vulkaan

  Spanjaard Aniol Serrasolses vlieg van de Villaricca in Chili.

  Aniol Serrasolses heeft voor een wereldprimeur gezorgd. De Spanjaard overwint de 25 km lange vulkaan Villaricca in Chili met een kajak! Met snelheden van 100 km/u raast hij naar beneden. Geniet van de prachtige beelden. 

  Bekijk hier de spectaculaire beelden

  Het hele idee was om kajakken breder te trekken en om de vier elementen te verenigen: water, aarde, vuur en lucht.

  Aniol Serrasolses

  Tijdens het oefenen raakte ik een hard stuk ijs waardoor ik 10 meter in de lucht vloog en hard op m'n gezicht landde. Ik wou die stukken zo veel mogelijk vermijden, maar voordat ik kon uitwijken, verloor ik de controle over m'n kajak. Auw. Tijdens de échte run verliep alles gelukkig vlekkeloos.

  Aniol Serrasolses