Sergio Ramos mist wellicht duels tegen Liverpool en Barça na nieuwe blessure

  De 35-jarige Ramos besloot na de wedstrijd tegen Kosovo nog wat bij te trainen.

  Real Madrid-verdediger Sergio Ramos heeft na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Kosovo een nieuwe blessure aan zijn lies opgelopen. De verdediger is wellicht enkele weken out, waardoor hij er niet bij zal zijn tegen Liverpool en Barcelona.

  Sergio Ramos werkte afgelopen week met de Spaanse nationale ploeg de WK-kwalificatiewedstrijden tegen respectievelijk Griekenland (1-1), Georgië (1-2) en Kosovo (1-3) af. 

   

  Ramos speelde slechts 5 minuten tegen Kosovo en besloot na de wedstrijd nog wat bij te trainen. Daar liep het mis. "Ik voelde een kneep in mijn linkerkuit."

   

  "Vandaag heb ik wat tests gedaan en daar werd bevestigd dat ik een spierblessure had", vertelt de centrale verdediger op zijn Instagram-account.

   

  Voor de 35-jarige Ramos is het een nieuwe klap. Begin februari lag hij al enkele weken in de lappenmand. Hij werd toen aan de meniscus van de linkerknie geopereerd. 

   

  De kapitein van Real Madrid zal wellicht enkele weken out zijn. Hierdoor mist hij de dubbele confrontatie met Liverpool in de Champions League en de competitiekraker tegen Barcelona.

  Lees ook: