Coronanieuws bij Juve: Bonucci is besmet, McKennie organiseert lockdownfeest

  Juventus-verdediger Leonardo Bonucci heeft positief getest op het coronavirus na zijn uitstap naar de Italiaanse ploeg. Hij zit thuis in isolatie. Zijn ploegmaat Winston McKennie werd dan weer beboet voor het organiseren voor een lockdownfeestje. Ook Dybala en Melo waren aanwezig.

  Juventus speelt dit weekend tegen Torino, maar de Oude Dame kent geen ideale voorbereiding op die derby. Zo mist het verdediger Leonardo Bonucci door een coronabesmetting.

   

  Hij raakte besmet tijdens de interlandbreak met Italië en zit thuis in isolatie. Ook zijn collega-verdediger Merih Demiral bleek besmet bij zijn terugkeer van de Turkse nationale ploeg.

   

  En dat zijn niet de enige coronazorgen bij Juventus. Drie spelers werden ook betrapt op een lockdownfeestje. De Amerikaanse middenvelder McKennie organiseerde de bijeenkomst in zijn villa. Ook Paulo Dybala en Arthur Melo waren aanwezig. 

   

  De politie legde het feestje net voor middernacht stil. Er zouden zo'n 10 personen aanwezig geweest zijn. Ze kregen logischerwijs allemaal een boete opgelegd voor het niet naleven van de coronamaatregelen.