STVV-speler Caufriez rijdt met grasmaaier over voet en is out

  STVV moet het einde van de reguliere competitie afwerken zonder Maximiliano Caufriez. De verdediger reed met zijn grasmaaier over zijn voet en is ernstig gewond. STVV benadrukt op zijn sociale media dat het niet over een aprilvis gaat.

  Caufriez is een vaste waarde in het elftal van coach Peter Maes. Hij speelde dit seizoen 23 competitiewedstrijden. Maar nu staat de 24-jarige verdediger voor onbepaalde tijd aan de kant. 

   

  De Truienaars bevestigen dat hij in de privésfeer een ongeluk heeft gehad en momenteel behandeld wordt. Caufriez zou bij het maaien van het gras in zijn tuin zijn linkervoet ernstig hebben verwond toen die onder het mes van de machine belandde. 

   

  STVV, dat benadrukt dat het niet om een grap voor 1 april gaat, laat weten dat de speler "de komende dagen door onze artsen wordt geëvalueerd".