Ga naar de inhoud

Oostende ziet Ari Skulason per direct vertrekken naar Zweden

 wo 31 maart 2021 20:12

Ari Skulason zal Oostende geen diensten meer kunnen bewijzen dit seizoen. De 33-jarige IJslander, wiens contract afliep, heeft een overeenkomst bereikt met IFK Norrköping in Zweden.

Ari Skulason was bezig aan zijn 5e seizoen in België. Na 3 jaar bij Lokeren begon hij dit seizoen nog in de basis bij Oostende, maar daar geraakte hij de laatste maanden op een zijspoor.

 

Met zijn overstap naar Nörrkoping keert Skulason terug naar waar het voor hem eigenlijk begon. Hij kwam op jonge leeftijd boven water in Zweden, eerst bij Häcken en daarna vooral bij GIF Sundsvall.

 

"Ari had een sterke drang om opnieuw in de Zweedse competitie te gaan voetballen, waar hij een contract voor meerdere jaren kon tekenen", zegt CEO Gauthier Ganaye. "Ook voor KVO is dit een goede deal. Het inkomende transferbedrag zal worden aangewend om te investeren in de selectie voor volgend seizoen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.