Kaleb Wesson vervangt de vervanger van Thomas Welsh bij Oostende

  Kaleb Wesson (rechts), hier in actie bij Ohio State.

  Oostende heeft dan toch zijn vervanger gevonden voor de geblesseerde Thomas Welsh. Jon Teske hield het na enkele dagen al voor bekeken bij de Belgische basketbalgrootheid, maar nu heeft de club met Kaleb Wesson al een nieuwe reus gevonden in Amerika.

  Oostende kan tot het einde van het seizoen geen beroep meer doen op Thomas Welsh. Om dat verlies op te vangen, werd Jon Teske binnengehaald, maar die keerde om persoonlijke redenen al na een paar dagen terug naar Amerika.

   

  Kaleb Wesson maakte de omgekeerde richting vanuit de VS. De 21-jarige Wesson, 2,11 meter groot, komt over van de G-league, de wachtkamer van de NBA.

   

  Wesson moet eerst in quarantaine voor hij voor Oostende mag spelen. In principe kan hij op 9 april debuteren tegen Mechelen.