Coach Vedran Bosnic blijft drie jaar langer bij Bergen

  Vedran Bosnic

  Coach Vedran Bosnic en zijn assistent Frank De Meulemeester staan ook de komende drie seizoenen aan het roer bij eersteklasser Bergen. Dat heeft de ploeg woensdag bekend.

  Vedran Bosnic kwam in de zomer van 2019 toe in Bergen. Sinds zijn komst won Bergen 26 keer in 42 matchen, alle competities samengeteld. Het bestuur beloont de Bosniër en zijn assistent Frank De Meulemeester voor zijn goeie werk met een contractverlenging voor de komende 3 seizoenen.

   

  "Ik voel wederzijdse erkenning", zegt de 44-jarige Bosnic. "Alle mensen van de club en de fans tonen veel respect en liefde voor mij en mijn familie. Dat is één van de redenen waarom ik beslist heb te blijven."

   

  Bergen staat momenteel tweede in de tussenstand van de Euromillions Basket League. De Henegouwers tellen elf zeges, tegenover drie nederlagen.