Kijk deze week naar Vive le Vélo - Leve de Ronde, de ideale opwarming voor de Ronde

  Ook dit jaar kun je op Eén kijken naar een speciale voorjaarseditie van Vive le Vélo, om de smaak op te wekken voor de Ronde van Vlaanderen. Presentator Karl Vannieuwkerke slaat zijn tenten op in allerlei Vlaamse cultuurtempels. Elke dag ontvangt hij 3 gasten.

  Gastheer Karl Vannieuwkerke zet vanaf vanavond 4 dagen lang zijn tafel op prachtige locaties waar dat in normale omstandigheden onmogelijk is.

   

  Maandag strijkt hij neer in de Koninklijke Stadsschouwburg van Brugge, dinsdag bij Opera Ballet Vlaanderen vanuit de balzaal Lully in het operagebouw van Gent, woensdag in de Schouwburg van Kortrijk en donderdag in De Roma in Antwerpen.

   

  Zo steekt Vive le Vélo, Leve de Ronde de Vlaamse wielersport - letterlijk - in een cultureel jasje. Elke avond nemen drie sportieve gasten plaats aan tafel. Wannes Cappelle zorgt voor de muzikale noot.

  De gasten deze week

  Maandag:

  • Bram Tankink
  • Wouter Deboot
  • Renaat Schotte
   
  Dinsdag:
   
  • Sven Nys
  • Marijn de Vries
  • Rik Vanwalleghem
   
  Woensdag:
   
  • Eddy Planckaert
  • José De Cauwer
  • Hennie Kuiper
   
  Donderdag:
   
  • Bert De Backer
  • Chantal van den Broek-Blaak
  • Tom Boonen