Polen mist topschutter Robert Lewandowski tegen Engeland

  Robert Lewandowski mist de clash met Engeland.

  Polen kan woensdag op de derde speeldag in groep I van de EK-kwalificaties geen beroep doen op aanvaller Robert Lewandowski. De topschutter van Bayern München heeft in het duel tegen Andorra een blessure aan de ligamenten van de rechterknie opgelopen.

  De Poolse spits Robert Lewandowski liep in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Andorra een blessure op aan de ligamenten van zijn knie. Zondag deed de spits nog 2 keer de netten trillen. Maar in de 63e minuut moest de Pool geblesseerd het veld verlaten.

   

  De verwachting is dat Lewandowski een tiental dagen aan de kant zal staan. Hij mist daardoor de clash met Engeland. 

   

  Een stevige streep door de rekening van de Polen, maar ook voor Bayern München is dit slecht nieuws. De Rekordmeister kan meer dan waarschijnlijk komend weekend in de topper tegen RB Leipzig geen beroep doen op de Poolse doelpuntenmachine, wiens teller dit seizoen al op 42 stuks staat.

   

  Ook de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain (07/04) komt mogelijk in gevaar.