No LeBron, no party? Lakers alweer onderuit zonder sterspeler James

  LeBron James sukkelt met een enkelblessure.

  De LA Lakers verloren gisteren hun vierde wedstrijd op rij in de NBA. In het Staples Center klopten de bezoekers uit Philadelphia de regerende kampioen met 101-109. De Lakers missen sterspeler LeBron James, die uit is met een enkelblessure.

  Sinds het uitvallen van James vorig weekend gaat het bergafwaarts met de Lakers. De verliesmatch tegen Philapelphia is al de 4e op rij, na verloren duels tegen de Atlanta Hawks,  Phoenix Suns en de New Orleans Pelicans. De Lakers bekleden momenteel de 4e plek in de Western Conference.

  De uitslagen van donderdag:

  San Antonio - LA Clippers: 85 - 98

  Miami - Portland: 122 - 125

  New York - Washington: 106 - 102

  LA Lakers - Philadelphia: 101 - 109

  Sacramento - Golden State: 141 - 119