Eden Hazard kwam Rode Duivels succes wensen voor hun duel met Wales

  Eden Hazard (archieffoto) bij de Rode Duivels.

  Eden Hazard mag dan weer langs de zijlijn staan, hij blijft de Rode Duivels op de voet volgen. Woensdag kwam de geblesseerde aanvoerder zijn ploegmaats succes wensen in de aanloop naar de wedstrijd tegen Wales.

  "Ja, Eden was vandaag bij ons", zei bondscoach Roberto Martinez toen hij op de persbabbel na de 3-1 tegen Wales een vraag kreeg over Hazard.

   

  "We werken vanuit de nationale ploeg samen met Real Madrid om Eden alles te geven wat hij nodig heeft. Hij maakt nu wel geen deel uit van het team, maar samen met ons medisch departement volgen we zijn situatie op."

   

  Eden Hazard zit al een tijdje in het sukkelstraatje. Onze landgenoot loopt met zijn ogen open van het ene letsel in het andere. "Ik kan dit niet meer verklaren", zei Hazards coach bij Real Madrid Zinédine Zidane 10 dagen geleden.

   

  Een operatie leek zich op te dringen om Hazard klaar te stomen voor het EK, dat over een kleine 3 maanden van start gaat, maar na rijp beraad is beslist om dat niet te doen.  

  Roberto Martinez gisterenavond over Eden Hazard:

  Lees ook: