Red Lion Victor Wegnez staat 4 tot 6 weken aan de kant door enkelblessure

  Wegnez is een sterkhouder bij de Red Lions.

  Red Lion Victor Wegnez staat 4 tot 6 weken aan de kant na een zware enkelblessure. In de wedstrijd tussen zijn team Racing Brussel en La Gantoise liep de 25-jarige hockey-international een dubbele scheur op in de ligamenten van zijn linkervoet.

  Ondanks de blessure zou Wegnez toch geen streep moeten trekken door de Olympische Spelen in Tokio van dit jaar. " Mocht dit begin juli gebeurd zijn, had ik de Spelen kunnen vergeten. Gelukkig was een operatie niet nodig", reageerde de Brusselaar.

   

  Na een zware schouderblessure in december kwam de middenvelder net weer onder stoom bij zijn club. Deze nieuwe tegenslag kon dus op geen slechter moment komen. "Maar ik ken mezelf. Ik zal zo hard mogelijk werken om sterker terug te keren dan ooit", blijft Wegnez strijdvaardig.

   

  Als alles goed gaat, zal de Belgische sterkhouder er dus wel bij zijn in Tokio, waar de Red Lions voor een gouden medaille proberen te gaan.