Gareth Bale: "De bedoeling is dat ik na dit seizoen terugkeer naar Real"

  Gareth Bale heeft zijn carrière de laatste maanden weer nieuw leven ingeblazen bij Tottenham Hotspur. Toch is de Welshman nog altijd van plan om het laatste jaar van zijn contract bij  Real Madrid uit te doen.

  Gareth Bale zat bij Real Madrid al een tijdje op een zijspoor, maar Tottenham wierp hem dit seizoen een reddingsboei. "De belangrijkste reden dat ik terugkeerde naar de Spurs, was omdat ik weer wou spelen en vooral omdat ik fit wou geraken met het oog op het EK."

   

  Dat plan lijkt te lukken, want na een moeizame start krijgt Bale de laatste weken weer vaker speelminuten bij Tottenham. Toch gaat hij niet uit van een verlenging van het huurcontract.

   

  "Het plan was altijd om na het EK weer terug te keren naar Real Madrid. Ik heb nog altijd een contract van een jaar."

  Prachtige goal van Gareth Bale in de Europa League