Geen finale van de Champions League volleybal voor Britt Herbots

  Britt Herbots is er met Novara niet in geslaagd de finale van de Champions League volleybal te bereiken. Conegliano was in een Italiaans onderonsje duidelijk te sterk.

  Het was na de heenmatch (3-0 voor Conegliano) al duidelijk dat de finale wellicht een verre droom zou worden voor Novara. Yellow Tiger Britt Herbots werd in de terugmatch minder gebruikt, maar veel zou dat wellicht niet aan het wedstrijdverhaal veranderd hebben.

   

  Met 25-15-winst in de eerste set was al meteen duidelijk hoe de krachtsverhoudingen lagen. In de tweede set lagen beide teams dichter bij elkaar, maar uiteindelijk was het toch weer Conegliano dat aan het langste eind trok: 25-23.

   

  Die 2 sets volstonden om het ticket voor de finale te boeken. Mogelijk wordt ook dat een Italiaans duel, want Busto Arsizio won de heenmatch op het veld van Vakifbank Istanbul met 2-3. De terugmatch wordt woensdag gespeeld. Sowieso wordt het een finale zonder Belgen.