Evy Poppe doet er op de Big Air nog een bronzen WK-medaille bij

    Na goud in de slopestyle is er nu brons in de Big Air voor Evy Poppe.

    Op het WK snowboard voor junioren in Krasnojarsk (Rusland) heeft Evy Poppe ook op de Big Air een medaille in de wacht gesleept. Onze 17-jarige landgenote veroverde de bronzen medaille. Eerder deze week werd ze wereldkampioene in de slopestyle.

    Dat Evy Poppe uit het goede hout gesneden is, is al een tijdje duidelijk. Vorig jaar topte ze de slopestyle op de Winterspelen voor de jeugd in Lausanne en het WK voor junioren in Rusland is een nieuw succesverhaal.

     

    Vrijdag veroverde ze goud in de slopestyle, vandaag was Poppe in de finale van de Big Air goed voor brons. Onze landgenote moest twee Japanse meisjes voor zich dulden op het podium.