Ook Waasland-Beveren - STVV gaat niet door dit weekend

  STVV kampt met maar liefst 13 coronagevallen.

  De competitiewedstrijd tussen STVV en Waasland-Beveren wordt uitgesteld. In Sint-Truiden kampen ze met te veel coronagevallen om een competitief elftal op te stellen. Eerder moest Charleroi afzeggen voor de match tegen Beerschot.

  Waasland-Beveren en STVV stonden normaal gezien morgen om 16.15u tegenover mekaar in de competitie. Die afspraak wordt nu verzet naar begin volgende maand. STVV zit met 13 coronagevallen binnen de staf en de spelersgroep van het eerste elftal.

   

  De club diende daarom een verzoek in om de degradatiekraker op de Freethiel te kunnen uitstellen. Dat is mogelijk vanaf zeven besmettingen in de spelersgroep.

   

  Volgens Het Belang van Limburg zouden met Caufriez, Sankhon, Asamoah, Konaté, Cacace, Ito, Nazon, Steuckers, Teixeira en Vanmarsenille 10 spelers besmet zijn. Ook hoofdcoach Peter Maes zit momenteel in quarantaine na een positieve test. 

   

  Gisteren raakte dat het duel tussen Beerschot en Charleroi, ook zaterdag, niet doorgaat wegens een coronagolf bij Charleroi.

  Nieuwe data: 6 en 7 april

  De twee uitgestelde wedstrijden zullen begin april plaatsvinden. Waasland-Beveren - STVV is voor dinsdag 6 april (om 19 uur). Een dag later is er Beerschot - Charleroi (ook om 19 uur).