Ga naar de inhoud

Remco Evenepoel traint met Annemiek van Vleuten op de Teide

Annemiek van Vleuten, Mikkel Frølich Honoré, Koen Pelgrim en Remco Evenepoel.

Twee wereldtoppers bij elkaar op training op de Teide vandaag op Tenerife: Annemiek van Vleuten trok een dagje op met Remco Evenepoel, Mikkel Frølich Honoré en hun coach. 

Het is daar onder de Spaanse zon beduidend beter weer dan hier. Van Vleuten, op haar 38e nog altijd Europees kampioene en vicewereldkampioene, genoot van haar dag met de Deceuninck-Quick Step-youngsters Evenepoel (21) en Honoré (24), getuige haar post op Instagram.

 

"Het was een leuke dag, maar wel een uit mijn comfortzone 😅. Vooral de laatste 37 km/2400m klimwerk naar ons hotel", zag de Nederlandse van Movistar toch ook wat af.

 

Evenepoel werkt op Tenerife, met de beroemde wielerberg Teide, aan zijn weg terug na zijn zware val in Lombardije vorig jaar. Hij mikt op de Giro begin mei.

 

Van Vleuten, de wereldkampioene van 2019, is niet aan haar proefstuk toe: ook bij Mitchelton-Scott, haar vorige werkgever, en nu bij Movistar trainde ze al mee met de mannen. (zie onder Instagram)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.