Ga naar de inhoud

VIDEO: Carr smakt pijnlijk tegen verkeersbord in Tirreno-Adriatico

 ma 15 maart 2021 22:02
Simon Carr kon het verkeerseiland niet meer ontwijken.

Simon Carr (EF Pro Cycling) mag blij zijn dat hij morgen nog de afsluitende tijdrit in de Tirreno-Adriatico kan rijden. De jonge Brit knalde vandaag tegen een verkeersbord.

Simon Carr kon een verkeerseiland in Fermo niet meer ontwijken en smakte op een verkeersbord. De Brit moest even bekomen, maar kon de voorlaatste etappe in de Tirreno-Adriatico toch nog afwerken.

 

"Bedankt aan iedereen die vroeg of ik oké was na mijn crash", schrijft hij op Instagram. "Als je me tegen 45 kilometer per uur tegen een verkeersbord wil zien knallen, swipe dan eens naar links."

 

"Ik heb wat blauwe plekken op mijn rechterzij en mag een goede tijdrit vergeten. Maar nu ik de beelden opnieuw heb gezien, mag ik blij zijn dat ik nog op de fiets kan kruipen."

 

Carr was tot nu toe een van de klimrevelaties in de Italiaanse rittenkoers. In de koninginnenrit naar Prato di Tivo eindigde hij nog in de top 10.

Bekijk hier de akelige botsing:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.