Ronaldo snoert criticasters de mond op Instagram: "Echte kampioenen breken nooit"

  Cristiano Ronaldo moest dinsdag de Champions League voor de derde keer in evenveel jaar tijd vroegtijdig verlaten.

  Na de vroege uitschakeling in de Champions League tegen Porto kreeg Cristiano Ronaldo bakken kritiek over zich heen in Italië. De Portugese superster reageerde vandaag op Instagram met een korte, maar krachtige boodschap.

  "Geschiedenis hoort in een museum"

  Voor het derde jaar op een rij ging Cristiano Ronaldo er dinsdag met Juventus vroeg uit in de Champions League. "Verraden door Ronaldo", kopte de Italiaanse krant Corriere dello Sport woensdag, met daaronder een grote foto van de 36-jarige Portugees.

   

  Er wordt ondertussen heel wat gespeculeerd over de toekomst van Ronaldo. Ligt die wel nog in Italië, bij Juventus?

   

  Vandaag doorbrak de doelpuntenmachine de stilte op Instagram. "Echte kampioenen breken nooit", schreef hij onder een foto van hem in het trainingsshirt van de Oude Dame.

   

  "Onze focus ligt al lang op het duel tegen Cagliari, de Italiaanse titelstrijd en de bekerfinale. We kunnen nog heel wat van onze doelen bereiken dit seizoen."

   

  "De geschiedenis kan niet worden verwijderd, maar hoort in een museum. Ze wordt bovendien elke dag geschreven met veerkracht, teamgeest, doorzettingsvermogen en hard werken", voegde Ronaldo er nog aan toe. "De mensen die dit niet begrijpen, zullen nooit succesvol zijn."

   

  Juventus is op dit moment pas 3e in de Serie A op 10 punten van leider Inter. Een tiende landstitel op een rij is dus veraf voor het team van coach Andrea Pirlo.

  De geschiedenis kan niet worden verwijderd, het wordt elke dag geschreven met veerkracht, teamgeest, doorzettingsvermogen en hard werken.

  De foto op Instagram van Ronaldo:

  Lees ook: