Een extra lokmiddel voor Messi? Di Maria verlengt contract bij PSG tot 2022

  Angel Di Maria doet er nog een achtste seizoen bij in Parijs.

  Angel Di Maria heeft zijn handtekening gezet onder een contractverlenging tot 2022 bij PSG, met een optie op een extra jaar. De 33-jarige Argentijn kan alvast een extra argument zijn voor Lionel Messi om volgend seizoen voor de Franse hoofdstad te kiezen.

  Angel Di Maria vertoeft sinds 2015 in Parijs en het bevalt de aanvallende middenvelder wel in de Franse competitie. Met 248 matchen voor PSG op zijn teller droeg hij meer dan zijn steentje bij in de 4 landstitels, 4 ligabekers en 4 Coupes de France.

   

  Met zijn contractverlenging tot 2022 heeft PSG ook een extra lokmiddel om Lionel Messi, een landgenoot van Di Maria, naar Frankrijk te halen. De sterspeler van Barcelona is dit seizoen einde contract en wordt al langer gelinkt aan PSG.

   

  Di Maria en Neymar, zijn ex-ploegmaat bij Barcelona, zijn Messi al even het hof aan het maken. Met coach Mauricio Pochettino, nog een Argentijn, lijkt de Franse puzzel bijna te kloppen voor Messi. Maar zet hij ook de stap?