Corona-spanning bij Genk: Uronen, Limbombe en Leysen in quarantaine na besmetting

  Twee dagen voor de wedstrijd tegen Anderlecht in de halve finale van de beker van België is het coronavirus opnieuw opgedoken bij Racing Genk. Drie spelers hebben positief getest en zitten ondertussen in quarantaine. Voor Genk is het nu hopen dat ze niemand anders hebben besmet.

  De spelers over wie het gaat zijn veldspelers Bryan Limbombe en Jere Uronen en derde doelman Tobe Leysen. Ze zijn volgens de club meteen uit de groep gehaald en in quarantaine geplaatst.

   

  Coronabesmettingen komen altijd ongelegen, maar voor Genk breekt een belangrijke periode aan. Zondag is er de halve finale van de beker tegen Anderlecht en daarna volgen de laatste 4 belangrijke speeldagen in de competitie.

   

  Daarin staat Genk voorlopig derde met 2 punten minder dan Antwerp en drie meer dan KV Oostende en Anderlecht. Genk wil absoluut de Champions Play-off halen en moet daarvoor bij de eerste vier eindigen.