2 coronabesmettingen bij STVV, oefenduel tegen AA Gent gaat niet door

  De vriendschappelijke wedstrijd tussen AA Gent en STVV van deze namiddag gaat niet door. Twee spelers van Sint-Truiden hebben positief getest op het coronavirus en daarom is beslist de match af te gelasten.

  AA Gent en STVV zouden van het competitieloze weekend gebruikmaken om tegen elkaar te sparren.

   

  Maar die vlieger gaat niet op, want bij STVV zijn twee spelers besmet met het coronavirus. Snel nadat dat nieuws bekend raakte, is beslist om het oefenduel op het oefencomplex van Gent te annuleren.

   

  De spelers in kwestie zijn in quarantaine gegaan. "De nodige maatregelen zijn genomen", zegt STVV.

   

  De eerstvolgende competitiematch van STVV staat pas volgende week zaterdag op het programma. Dan gaan de Truienaars op bezoek bij rode lantaarn Waasland-Beveren. STVV is na 30 speeldagen 15e met 32 punten, Waasland-Beveren telt 7 punten minder.

  Communicatie van STVV: