Goed nieuws voor Rode Duivels en Real Madrid: Eden Hazard traint weer mee

  Eden Hazard op het trainingsveld in Madrid.

  Eden Hazard heeft woensdag de groepstraining bij Real Madrid hervat. Dat blijkt uit enkele foto's op de website van de Spaanse topclub. Afwachten of Hazard ook opgeroepen wordt door bondscoach Roberto Martinez.

  Eden Hazard (30) liep begin februari een spierblessure op in zijn linkerdijbeen. Sindsdien kwam de aanvoerder van de Rode Duivels niet meer in actie. Hij lijkt nu opnieuw fit en trainde vandaag mee met de spelersgroep.

   

  Door blessureleed en een besmetting met het coronavirus speelde Hazard dit seizoen nog maar 13 wedstrijden. Ook het vorige seizoen zag hij grotendeels in het water vallen door meerdere blessures.     

   

  Mogelijk neemt coach Zinédine Zidane Hazard al op in zijn selectie voor de competitiematch van zaterdag, thuis tegen Elche. Volgende week dinsdag ontvangt Real Atalanta voor de terugmatch van de achtste finales van de Champions League. Het team van Zidane won de heenmatch met 0-1.     

   

  De Rode Duivels spelen op 24 maart hun eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK 2022, in Leuven tegen Wales. Volgende week vrijdag maakt bondscoach Roberto Martinez zijn selectie bekend voor het komende drieluik, met ook nog de kwalificatiematchen tegen Tsjechië (27/03) en Wit-Rusland (30/03).