Opvallend in de JPL: het klimwerk van Baby, hoogtewerker Koffi en VARduistering

  Beleef in dit artikel de meest opvallende beelden van de afgelopen speeldag in de JPL

  De Jupiler Pro League was afgelopen weekend weer het decor voor opmerkelijke en bizarre taferelen. Van het klauterwerk van Baby tot het betere plukwerk van Koffi. Beleef hier nog eens de meest opvallende beelden van de voorbije speeldag in de JPL.

  Het betere klim- en klauterwerk van Amara Baby

  In de match tussen Eupen en OH Leuven leek het even alsof Amara Baby en Pierre-Yves Ngawa een experimentele dansoefening aan het opvoeren waren. Baby klauterde even op de rug van Ngawa, maar die nam dat niet in dank af. De dans ontaardde uiteindelijk nog bijna in een robbertje vechten.

  VAR-mensen tasten in het duister

  Tijdens de wedstrijd van Racing Genk en Cercle Brugge was er een probleem met het busje waardoor de VAR-mensen de match moesten volgen in een pikdonkere perszaal. De VAR tastte dus in het duister, aan u om te oordelen of dat alleen letterlijk zo was.

  Vanderhaeghe neemt geen blad voor de mond

  Nog in die match stond de microfoon aan de zijlijn wellicht dicht bij Cercle-coach Yves Vanderhaeghe. Als een discutabele penaltyfase met Ugbo niet werd gefloten, liet hij zich duidelijk gelden. Ook wanneer de bal pardoes op de neus van Onuachu strandde, luisterde de microfoon gretig mee.

  Hoogtewerker Koffi

  In het Waals onderonsje tussen Moeskroen en Standard ontpopte Moeskroen-doelman Hervé Koffi zich tot een volleerde hoogtewerker. Als een kat plukte hij de ene na de andere Luikse bal uit de lucht.

  Technische hoogstandjes zonder vervolg

  Paul Mukairu (Anderlecht) sloeg een geweldige dribbel uit zijn voeten, maar verloor de bal dan op een knullige manier.

  Cyriel Dessers (Racing Genk) liet ons eerst genieten van een leuke panna, maar verkwanselde dan een niet te missen kans.

  Een fantastische dribbel van Armenakas (Zulte Waregem), werd door een slechte pas van Colassin ei zo na Brugs doelgevaar.