E3 pakt uit met tal van online randactiviteiten: "Renners als artiesten"

  In 2019 won Zdenek Stybar de laatste E3, die van 2020 werd afgelast door corona.

  Publiek en VIP's zijn door de coronapandemie op vrijdag 26 maart niet welkom bij het startschot van de 64e editie van de E3 Saxo Bank Classic, de E3 Harelbeke. De organisatie plant echter tal van online activiteiten via een livestream.

  PR-verantwoordelijke Jacques Coussens licht de plannen toe. "Wij pakken op de wedstrijddag uit met een online festivalsetting met de renners als grootste artiesten."

   

  "We hebben bovendien een uniek project uit de grond gestampt, terug te vinden op www.supportervane3.be, waarin de wielerfans hun reacties kwijt kunnen en er is de samenwerking met Radio 2, dat live gaat vanaf onze startplaats."

   

  "Onze ploegvoorstelling herleiden tot een saai iets, dat ligt niet in onze aard. Daarom introduceren we een wervelende podiumshow, waarbij ook de jeugd betrokken wordt. Noem het gerust het grootste dancefestival van de wielerwereld", vervolgt Jacques Coussens.

   

  "Deze unieke show zal te volgen zijn op tal van onlinekanalen. We beginnen eraan vanaf 10.30 u. De wielerfans kunnen ook hun supporterskreet doormailen. Deze zullen op schermen te zien zijn langsheen het parcours van onze koers."

  Ploegvoorstelling wordt wervelende podiumshow, noem het gerust het grootste dancefestival van de wielerwereld

  PR-man Jacques Coussens

  Tweets over events: