Van der Poel is de meest gekozen kopman voor de Strade in Wielermanager

  Durf jij je keuze nog te herzien?

  13.065 wielermanagers zitten zaterdag op het puntje van hun stoel in de hoop dat Mathieu van der Poel de koers wint. De Nederlander is daarmee de meest gekozen kopman in Sporza Wielermanager voor de Strade Bianche. 

  Geloven de wielermanagers dan niet in Wout van Aert? Toch wel. Hij volgt met 11.426 selecties op de tweede plaats. De veldrijders spannen daarbij overduidelijk de kroon. Julian Alaphilippe deelt hun podium, maar is duidelijk een pak minder populair met minder dan de helft selecties.

  En Thomas Pidcock?

  En Thomas Pidcock dan? De Brit moet zich tevreden stellen met 255 selecties. Hét moment om hem uit te spelen en het verschil te maken?

  >>> Schrijf je in: wielermanager.sporza.be