Ook Genk biedt unieke kijk achter de schermen in knappe video

    De filmpjes achter de schermen bij Club Brugge kennen we ondertussen. Ook Racing Genk publiceerde deze week beelden van spelers en medewerkers zoals je ze normaal niet ziet. Bekijk de spanningsopbouw naar de bekermatch tegen streekgenoot STVV en het opvallende fragment waarin  Thorstvedt toegeeft dat hij eigenlijk rood had moeten krijgen.

    In de 1/8e finales van de Beker van België speelde Genk een Limburgse derby tegen STVV. Een belangrijke match voor de fans en de spelers. De video van Genk toont hoe profspelers zo een match beleven voor, tijdens en na de wedstrijd.

     

    Niet alleen de zege en de heroïsche momenten worden getoond. Opvallend is het fragment waarin Kristian Thorstvedt eerlijk toegeeft dat hij eigenlijk rood had moeten krijgen in de eerste helft.