Kapiteins Kevin Durant en LeBron James kiezen ploegmaats voor All-Star Game

  In de NBA hebben Kevin Durant en LeBron James afgelopen nacht hun ploegmakkers gekozen voor het All-Star Game dat dit weekend op het programma staat. Tweevoudig MVP Giannis Antetokounmpo werd als eerste gekozen, Utah Jazz-spelers Donovan Mitchell en Rudy Gobert als laatste.

  Sinds enkele jaren mogen de kapiteins uit het Oosten en het Westen - de spelers met de meeste stemmen - zelf hun ploegmakkers kiezen uit een selectie van spelers die gemaakt werd door de coaches.

   

  In de Eastern Conference is Kevin Durant de kapitein, in de Western Conference LeBron James. En ook al zal Durant door een blessure niet deelnemen aan het All-Star Game, toch mocht hij afgelopen nacht het team samenstellen, samen met James.

   

  LeBron James mocht als eerste vissen en koos voor Giannis Antetokounmpo. De eerste keuze van Kevin Durant was Kyrie Irving, zijn ploegmaat bij de Brooklyn Nets. Opvallend: met Donovan Mitchell en Rudy Gobert werden de twee spelers van NBA-leider Utah als laatste gekozen.

  Zo zien de teams eruit:

  VIDEO: James en Durant stellen hun team samen

  Uitslagen van de laatste wedstrijden voor het All-Star Weekend:

  • Boston - Toronto 132-125
  • Washington - LA Clippers 119-117
  • New York - Detroit 114-104

  • Indiana - Denver 103-113
  • Memphis - Milwaukee 111-112
  • New Orleans - Miami 93-103

  • San Antonio - Oklahoma City 102-107
  • Portland - Sacramento 123-119
  • Phoenix - Golden State 120-98

  De stand in de NBA: