"Fenomenaal, een banaan, een wereldgoal": Bekijk de 2 goals van OHL

  Oud-Heverlee Leuven heeft gisteren in eigen huis Antwerp geklopt. De ploeg van Marc Brys won dankzij twee prachtige doelpunten: een vrije trap van Mercier en een gekruld schot van Tamari. Bekijk de pareltjes nog eens vanuit alle hoeken.

  Bekijk de 1-0 van Xavier Mercier

  Sporza-commentator Bert Sterckx beschreef het doelpunt zo: "Wauw, heerlijke goal, heerlijke goal van Xavier Mercier! Wat een knal in de bovenhoek van de Franse middenvelder. Wat knalt hij die er heerlijk in. Hard de bovenhoek in."

   

  "Het is iets waar ze vaak aan werken, maar dan nog heb je die fenomenale traptechniek nodig van Mercier."

  Bekijk de 2-0 van Moussa Al Tamari

  Bert Sterckx: "Het kan nog mooier dan die van Mercier, echt wel! Wat een goal van de Jordaniër. Hij ging nog eens op wandel en in diezelfde bovenhoek van die bal van Mercier ging de banaan van Tamari. Vanaf de punt van de rechthoek krult hij die bal."

   

  "Dit is een wereldgoal: hard en geplaatst. De Wolf kijkt verbouwereerd toe naar de kwaliteit van de schoten van Oud-Heverlee Leuven. Een pegel in die bovenhoek, heerlijke draaibal. De Wolf was kansloos."