AG2R Citroën trekt met Belgen Oliver Naesen en Stan Dewulf naar Parijs-Nice

  Oliver Naesen staat straks aan de start van Parijs-Nice.

  Twee Belgen zullen de kleuren van AG2R Citroën verdedigen in Parijs-Nice: Oliver Naesen en Stan Dewulf. Greg Van Avermaet rijdt zaterdag de Strade Bianche en staat een dag later dus niet aan de start van de Franse rittenkoers (van 7 tot 14 maart). 

  Naast Naesen en Dewulf start AG2R Citroën met de Fransen Dorian Godon, Damien Touzé en Aurélien Paret-Peintre, de Australiër Ben O'Connor en de Luxemburger Bob Jungels. Die laatste start met klassementsambities in de Koers naar de Zon.     

   

  "Na de annulatie van de Ruta del Sol ben ik voor drie weken op trainingskamp naar de Sierra Nevada vertrokken", vertelde Jungels in een persbericht van de ploeg. 

   

  "Ik heb er hard gewerkt in perfecte weersomstandigheden. Ik ben in vorm en zou in staat moeten zijn het seizoen goed te starten. Ik kan niet wachten. Parijs-Nice is een mooi doel." 

   

  "Het is een moeilijke wedstrijd met een tijdrit en ik hoop zo hoog mogelijk te eindigen in het eindklassement. Na Parijs-Nice richt ik mijn aandacht op de Ronde van Catalonië en de Ardennenklassiekers, beiden belangrijke doelen."

   

  "We hebben een uitstekend team en toonden de voorbije weken al dat de groep competitief is. Ik voel me er helemaal klaar voor."