Anderlecht laat zijn abonnees nu al gratis verlengen voor volgend seizoen

  Het Lotto Park in Anderlecht.

  Anderlecht biedt zijn supporters nu al de mogelijkheid om hun abonnement te verlengen, en dat gratis. Dat maakte de Belgische recordkampioen vanmiddag mee. De door corona gemiste thuiswedstrijden in het voorbije seizoen worden op die manier gecompenseerd.

  Sinds maart 2020 heeft corona een enorme impact op onze maatschappij, ook op het voetbal. Met een kort intermezzo van een beperkt toeschouwersaantal was er vooral een verbod op publiek.

   

  Anderlecht wil daarom zijn abonnees tegemoetkomen. Na een bevraging bij de fans kwam deze oplossing uit de bus: "Er komt stilaan een einde aan een jaar voetbal zonder supporters. RSC Anderlecht kijkt nu al hoopvol uit naar een sfeervol Lotto Park."

   

  "Daarom geeft RSCA vanaf maandag 1 maart al zijn huidige abonnees de kans om gratis te verlengen voor volgend seizoen. Gratis verlengen of verplaatsen kan tot en met woensdag 31 maart", klinkt het in een mededeling van de club.

   

  Een gratis abonnement geeft toegang tot de 17 thuiswedstrijden van de reguliere competitie. Op 19 april start de vrije verkoop voor nieuwe abonnees.

  Tweets over de actie: