VIDEO: Boze Standard-fans wachten spelers op na verliesbeurt tegen Anderlecht

  Mehdi Carcela en Maxime Lestienne praten met enkele supporters.

  Standard presteert de laatste weken onder de verwachtingen in de Jupiler Pro League en dat zit de supporters dwars. Na een thuisnederlaag in de klassieker tegen Anderlecht (1-3) gingen ze verhaal halen bij de spelers.

  Na enkele vruchteloze wedstrijden (3 op 18) moet Standard zich momenteel een middenmoter noemen. Dat zint de supporters niet.

   

  Na de verliesbeurt vanmiddag in de klassieker tegen Anderlecht gingen ze de spelers opwachten aan de parking.  Een groep van 20 à 30 Standard-aanhangers versperde de uitgang en eiste tekst en uitleg.

   

  Topspelers als Mehdi Carcela en Maxime Lestienne begrepen de situatie en gingen met de ontgoochelde fans praten.

   

  Op die manier ontmijnden ze de situatie. De politie kwam ook ter plaatse, maar na enige tijd werd het weer rustig rond Sclessin.

   

  Reageren de Standard-spelers volgende week op het veld? Donderdag spelen ze de bekertopper tegen Club Brugge. Ook die wedstrijd vindt in eigen huis plaats.

  De Standard-fans houden de spelers tegen:

  Ook voor en tijdens wedstrijd supporters

  Voor de wedstrijd hadden de supporters de spelers al op scherp gezet. Honderden aanhangers gaven de bus met hun favoriete team een warm welkom.

   

  Tijdens de match probeerden ook enkele fans een glimp van het duel mee te pikken. Dat lukte vanaf afstand, tot de politie hen wegstuurde.

  bekijk ook: