IN BEELD: Motorcrosser Jago Geerts wint voorbereidingswedstrijd in Italië

  Duimpje voor Jago Geerts.

  Op de start van het wereldkampioenschap motorcross is het nog 3 maanden wachten, maar op het Italiaanse eiland Sardinië hebben de deelnemers hun motoren al een keer warm kunnen draaien. In de opstapklasse (MX2) ging de zege naar onze 20-jarige landgenoot Jago Geerts. Kijk hieronder naar de beelden van zijn cross.

  Jago Geerts: "Nog niet zo belangrijk"

  "Heel belangrijk vond ik deze wedstrijd niet. Omdat het kampioenschap pas over enkele maanden begint", vertelt hij. "Het was hier vooral zaak om mijn nieuwe motor beter te leren kennen."

   

  "Mijn grootste werkpunt wordt constantere races rijden. Dit seizoen moet ik minder vaak vallen. Op die manier kan ik titelverdediger Tom Vialle het vuur aan de schenen leggen. Hij wordt weer mijn voornaamste concurrent."