Ga naar de inhoud

Bromance in de koers: Jasper Stuyven krijgt de ezel van Mads Pedersen

 zo 28 februari 2021 19:30
Mads Pedersen
Mads Pedersen met ezel Ryan op het podium van Kuurne-Brussel-Kuurne.

Zoals de traditie het wil, krijgt de winnaar van Kuurne-Brussel-Kuurne een ezel mee naar huis. Jasper Stuyven heeft er nu twee in zijn bezit. Na zijn zege in 2016 heeft hij vandaag ook de ezel van ploegmaat Mads Pedersen gekregen. Ryan heet hij.

Jasper Stuyven kan het goed vinden met Mads Pedersen. Vanmiddag piloteerde hij de voormalige wereldkampioen naar de overwinning in de voorjaarsklassieker Kuurne-Brussel-Kuurne.

 

Als dank voor zijn diensten krijgt Stuyven de ezel van de winnaar. "Zijn lievelingsdier", wist Pedersen te vertellen aan onze reporter. "We hebben al een naam voor hem: Ryan."

 

Naar Ryan Mullen? De Ierse renner maakte ook deel uit van Trek-Segafredo in Kuurne-Brussel-Kuurne, maar hij haalde de finish niet.

VIDEO: Pedersen schenkt zijn ezel aan Stuyven

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
bekijk ook: