Beleef de Europese suspense met Club Brugge en Antwerp live op Sporza

  Ruud Vormer zal ook vanavond vooropgaan in de Brugse strijd.

  Rik De Mil zal Club ook vanavond coachen.

  0 / 0

  Vanavond weten we of ons land nog vertegenwoordigd zal worden bij de beste 16 clubs van de Europa League 2020-2021. Club Brugge en Antwerp betreden straks het strijdperk in de returns van de 1/16e finales. U kunt hun wedstrijden live bekijken en beluisteren op alle Sporza-kanalen.

  Het wordt nog eens een ouderwets avondje nagelbijten, want Club Brugge en Antwerp moeten vanavond nog flink aan de bak.

   

  Club Brugge verdedigt in het Jan Breydelstadion een 1-1 uit de heenmatch in Kiev. De Belgische competitieleider mist door een corona-uitbraak een resem spelers en ook nog altijd T1 Philippe Clement.

   

  U kunt het duel tussen Club en Kiev vanavond live bekijken op Canvas en sporza.be. Om 20.35 u begint de vooruitblik. Filip Joos is uw commentator. Op Radio 1 gidst Tom Boudeweel u door het strijdgewoel. Hij krijgt assisentie van cocommentator Eddy Snelders.

  Kan Antwerp nog stunten in Glasgow?

  De opdracht voor Antwerp is een stuk lastiger: stamnummer 1 van België neemt het in Glasgow op tegen Rangers Football Club. 

   

  De Rangers verlieten de Bosuil vorige week met een 3-4-overwinning. Dat betekent dat de kwalificatie voor de Schotten zo goed als binnen is. Toch gooien ze de handdoek bij Antwerp nog niet in de ring.

   

  Misschien geeft de Europese terugkeer van Didier Lamkel Zé zijn team wel vleugels? Vanavond komen we het te weten. Stem om 18.40 u af op Canvas (en de livestream op sporza.be) voor de aanloop naar de wedstrijd. Op Radio 1 staat Bert Sterckx paraat.