Naesen kan snelheidsbeperking Tiegemberg smaken: "E3 kan daar iets van leren"

  Oliver Naesen zal niet meer gelost worden op de Tiegemberg.

  Oliver Naesen heeft het veiligsheidsprotocol van Kuurne-Brussel-Kuurne warm onthaald. Daarin staat dat de renners hun snelheid moeten minderen op de Tiegemberg zodat Naesen niet in de problemen komt. "Fantastisch werk van de organisatie", reageert Naesen.

  De Tiegemberg blijft Oliver Naesen achtervolgen. "Als je daar gelost wordt, stop je beter met koersen", zei Naesen ooit voor de E3 Saxo Bank in Harelbeke. Zijn woorden waren nog niet koud of Naesen werd gelost op die bewuste Tiegemberg.

   

  In het veiligheidsprotocol van Kuurne-Brussel-Kuurne staat dat de renners hun vaart moeten minderen op de Tiegemberg voor Oliver Naesen.

   

  "Heel graag wil ik Kuurne-Brussel-Kuurne feliciteren met hun veiligheidsprotocol! Fantastisch werk", schrijft Naesen. "De E3 Saxo Bank in Harelbeke kan nog iets leren van dat protocol."