VIDEO: Emma Meesseman loodst Jekaterinenburg naar Russische Supercup

  Emma Meesseman (33) maakt de meeste punten voor haar team: 27.

  De eerste prijs in het Russische basketbalbalseizoen is voor Jekaterinenburg, de ploeg van Emma Meesseman. De Belgian Cat blonk uit tegen Orenburg met 27 punten, 7 rebounds en 2 assists. Jekaterinenburg was trouwens veel te sterk voor Orenburg: 93-68.

  Bekerwinnaar Orenburg hield eerst nog min of meer stand tegen landskampioen Jekaterinenburg (23-17 in het 1e kwart. Maar in het 2e kwart was het hek van de dam bij Meesseman en co: 25- 8 en een ruststand van 48-25. 

   

  Jekaterinenburg kon het dus rustig aan doen na de rust. Het 3e kwart (20-27 was voor Orenburg, in het slotkwart zette de kampioen de puntjes op de i: 25-16. Het was de eerste Supercup-competitie in Rusland.

  Wie zin heeft in de hele match: