Ga naar de inhoud

Nog geen kassei voor Yves Lampaert, wel al "een klein boeleke"

Yves Lampaert, Tim Declercq, Bert Van Lerberghe, Stijn Steels en Astrid Demeulemeester.

Iedereen Beroemd telt met Yves Lampaert af naar Parijs-Roubaix op 11 april. De West-Vlaming van Deceuninck-Quick Step wil de kasseiklassieker dolgraag winnen en zal met extra enthousiasme door het voorjaar vliegen. Lampaert en zijn partner Astrid verwachten hun eerste kindje, zo onthullen ze in de aflevering van vanavond.

Yves Lampaert en enkele ploegmakkers waren vorige week op stage in Spanje.

 

Bij de thuiskomst werden Lampaert en ploegmaats/vrienden/trainingsmakkers Tim Declercq, Stijn Steels en Bert Van Lerberghe opgewacht door de levensgezellin van Lampaert.

 

Op de terugweg naar West-Vlaanderen hield het vijftal halt op een snelwegparking, waar een fles kinderchampagne werd bovengehaald. De "beste maten" van Lampaert wisten meteen hoe laat het was. 

 

"Machtig, vent", waren de felicitaties bij de aankondiging van "een klein boeleke", waarna Lampaert ook nog verklapte dat het een jongetje wordt.

 

De aanstaande vader mocht met het flessengeluk nog een wens doen. Zijn boezemvrienden hoefden niet lang te gissen naar wat Lampaert op zijn verlanglijstje had geplaatst...

Lampaert en vriendin onthullen zwangerschap aan de vrienden: "De parking in Wetteren zal nooit meer hetzelfde zijn"