Tiger Woods twijfelachtig voor de Masters: "Ik heb maar één rug"

  Tiger Woods

  Golficoon Tiger Woods is niet zeker van een deelname aan de Masters. De vijfvoudige winnaar van het majortoernooi in Augusta onderging in december voor de vijfde keer een rugoperatie. 

  Tiger Woods is nog steeds aan het revalideren van een operatie aan zijn rug.  Woods blesseerde zich toen hij met zijn zoon Charlie speelde. Na een ingreep in december rekende hij op een comeback in maart. Nu is al zeker dat hij tot aan de Masters geen toernooien speelt. De Masters staan gepland van 8 tot en met 11 april.

   

  "Mijn God, ik hoop dat ik erbij kan zijn, maar ik weet echt niet of het gaat lukken. Ik moet zuinig zijn op mijn rug, ik heb er maar één", vertelde de 45-jarige Woods.

  Ik moet zuinig zijn op mijn rug, ik heb er maar één

  Tiger Woods

  Woods won in 2019 voor de vijfde keer de Masters. Zijn teller staat nu op 15 overwinningen in de majors, dat is 3 minder dan recordhouder Jack Nicklaus.


  Woods is hoopvol: "Ik voel me goed, maar ik heb nog niet veel geoefend en ben een beetje stijf. Naar de putter heb ik alleen nog maar gekeken. Ik krijg nog een MRI-scan en dan hoop ik de trainingsintensiteit wat te verhogen".

  Lees ook: